Komplex mozgásterápiás fejlesztés gyerekeknek a KMT Akadémia szakmai vezetőjétől

A tanulás öröm is lehet!

Leggyakoribb problémák

Tanulási nehézség az iskolában

Az olvasás, matematika, írás területén megjelenő problémák

A figyelem és koncentráció zavarai

Nagycsoportos óvodás kortól a középiskoláig sokatokat érintő probléma

Különleges bánásmódot igénylő gyerekek

Magatartási, beilleszkedési, kommunikációs nehézségek

A tanulás öröm is lehet!

Amit megoldásként ajánlok

Szakmai felkészültségemet és tapasztalatomat annak érdekében fogom kamatoztatni, hogy a legrövidebb idő alatt, a leghathatósabb segítséghez juttassalak! Még akkor is, ha ez a segítség azt jelenti, hogy magam helyett mást kell ajánlanom!

Röviden a fejlesztésről

A tanulás öröm is lehet!

Megbízható megoldás

Nem nagy szavakra, hangzatos diagnózisokra, jól hangzó ígéretekre számíthattok tőlem, hanem együttérzésre, a bizonytalanságot is felvállaló nyíltságra és őszinteségre, valamint a gyermekre és szükség esetén a szülőre is szabott egyéni fejlesztő programra.
Több mint tizennyolc éve foglalkozom gyermekek egyéni fejlesztésével. 3 éves kortól 18 éves korig szinte minden korosztály megfordult már nálam. Nem csak több száz gyermek fejlődését segítettem már az elmúlt évek során, hanem oktatója is vagyok a Komplex mozgásterápia módszerének, amit az édesanyám Kulcsár Mihályné, Panni néni dolgozott ki, a saját pedagógiai tapasztalata alapján. Ezt a fejlesztő eljárást oktató és továbbfejlesztő szakmai szervezetnek a KMT Akadémiának én vagyok a megálmodója, kezdeményezője és szakmai vezetője. Hiszem, hogy segíteni csak kedvesen, tapintattal, ugyanakkor nyíltan, őszintén és határozottan lehet.

A tanulás öröm is lehet!

Visszaajelzések

Tegyél egy lépést a megoldás felé!

Találj gyermekedd számára meghatározó és hatékony segítséget!

Kérem a szülői konzultációt